KONKURRANSEREGLER


I høst arrangeres Bergens sprekeste turkonkurranse. Fra 28. august til 9. oktober skal ansatte i bedrifter fra hele Bergensområdet ut på tur og opp på fjell – i kampen om å bli ”Bergens sprekeste bedrift 2011”.

Hvordan foregår konkurransen?
Ansatte danner lag på 3-10 personer og konkurrerer både mot egne kollegaer og lag fra andre bedrifter. Laget skal sanke høydemeter ved å bestige fjelltopper i Bergensområdet. I løpet av 6 uker skal lagene tilbakelegge den totale høyden på noen av verdens syv høyeste fjell, ca. 35.000 høydemeter. For at laget skal klare dette, må hver deltaker gå ca. 590 høydemeter i uken. Det tilsvarer omtrent en tur til Ulriken eller to turer til Fløyen.

Hvilke fjell er med i konkurransen?
Komplett liste over fjellene som er inkludert i konkurransen finner du på bt.no/sprekestebedrift

Registrering av fjellturene kan gjøres på tre måter:
1. Registrer turen din på tur.bt.no
2. Sende SMS med turmålskoden. Koden finnes på skilt utplassert på fjelltoppene. Pris per SMS: kr 5,-
3. Sjekk inn på toppen via iPhone-applikasjonen Sprek. Applikasjonen er gratis, og tilgjengelig i App Store ved å søke på Sprek. Se appen her

Beregning av høydemeter
Beregningen av høydemeter gjør at mindre lag deltakere har like vinnersjanser som lag med 10 deltakere. Beregningen foretas slik: Antall m.o.h pr. deltaker/antall deltakere pr. lag*10. (obs: lag med mindre enn 5 deltagere telles som 5 deltagere)


STARTGAVE TIL DE ANSATTE


Alle ansatte som deltar i konkurransen får en teknisk t-skjorte.


VINN FLOTTE PREMIER

 
Lagpremie 1: Opplevelsestur med Bre og fjell
Laget som samler flest høydemeter i løpet av de seks ukene vinner en opplevelsestur i regi av Bre og Fjell. Turen, som blir arrangert i løpet av våren 2012, går til vakre Omnatind i Rosendal, Hardanger. Her får du kombinere fantastisk skikjøring med ubeskrivelige flotte tinderangleturer, hele tiden guidet av Bre og fjells erfarne skiinstruktører og breførere. Transport, opphold og mat er inkludert i premien.

Lagpremie 2: Hotellopphold på Dr. Holms Hotel på Geilo
Alle lag som oppnår 35.000 høydemeter er med i trekningen av et hotellopphold på Dr. Holms Hotel på Geilo. Hotellet ligger ved inngangen til Hardangervidda Nasjonalpark og rett ved skianlegg. Transport og mat er inkludert i premien.

Bedriftskåring: Bergens sprekeste bedrift
For å være med i kåringen av Bergens sprekeste bedrift, må over 10 ansatte være påmeldt. Bedriften som oppnår høyest gjennomsnitt på sine påmeldte lag vinner tittelen og får utmerkelse og profilering på bt.no og i avisen.

Ukespremier:
Vi deler ut premier som konsertbilletter, kinobilletter og lunsj på Egon. Hver uke kårer vi det sprekeste laget, altså laget som gjennomsnittlig har gått flest høydemeter per uke. I tillegg vil alle lag hvor alle deltakerne har registrert minst en tur per uke være med i trekningen av ukespremiene.

Laget med det beste navnet vinner også en premie. Avstemning vil foregå på bt.no/sprek.


MELD DIN BEDRIFT PÅ I DAG!


Vi hjelper gjerne med reklamemateriell for intern markedsføring og rekruttering av deltakere i bedriften.

Pris per deltaker: 175 kroner eks. mva.

Påmeldingsfrist: Du kan melde på bedriften din frem til to uker etter konkurransestart. Før den tid kan du også fritt redigere bedriftens lag, og invitere flere deltakere til å kjempe for bedriften.

Organisering av lag: Etter du har meldt bedriften på konkurransen vil du få tilgang til en firmaside hvor du kan invitere ansatte, utnevne lagledere og opprette lag. De som blir oppnevnt som lagledere kan fritt redigere navn og deltakere på sitt lag.

Spørsmål?
Ta kontakt på trimtoppen@bt.no eller ring 55 21 45 79.