TRENINGSTIPS MED TROND NYMARK

Deltar du i Bergens Sprekeste Bedrift og/eller tenker på å delta i Bergen City Marathon 28. april?

TIF Viking arrangerer fellestrening i fjellveien med Trond Nymark, som gir treningstips til både de superspreke og til mosjonister.

Som en av verdens beste kappgangere har Trond lang erfaring med å forberede seg til å prestere på 50 km, som på mange måter er mye likt
det som en må gjøre til en maraton. Lurer du på hvordan en trener best
og hva en gjør for å være godt forberedt? Trond gir deg både treningstips, innspill på hva du bør spise og drikke, og andre viktige elementer for å klare å gjennomføre en hel- eller halvmaraton.

Fremmøte ved Mon Plaisir i Fjellveien (Mulesvingen) kl. 11.00 lørdag
24. mars.


LEDERTAVLE FOR DIN BEDRIFT

Hver bedrift har sin egen ledertavle.

Denne kan det lenkes til internt, og den kan legges ut på deres intranett. Du finner lenken til tavlen nederst på siden inne på
"Mitt Firma" på bt.no/tur.

Det er fortsatt mulig å melde seg på:

Påmeldingen er åpen i to uker etter konkurransestart. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du fortsatt melde på deg og dine kollegaer.

Les mer

BERGEN CITY MARATHON

28. april arrangerer TIF Viking og Bergens Tidende bymaraton i Bergen.

Her er det distanser for alle typer sprekinger: 4,2 kilometer, halvmaraton og maraton. I tillegg kan lag løpe Sprekstafetten.

Alle som deltar i Bergens Sprekeste Bedrift får anledning til å melde seg på 4,2 kilometeren eller Sprek-stafetten gratis, samt at de som ønsker å delta i hel- eller halvmaraton får rabatt på startavgiften.

Det gjenstår fortsatt noen detaljavklaringer på løypen, men du kan se den foreløpige løypeprofilen her.

Meld deg på Bergen City Marathon her.

 

Med vennlig hilsen

Sprek-teamet


Du mottar denne e-posten som registrert bruker på BT Sprek. Hvis du ikke ønsker å motta flere slike e-poster, klikk her.