PLATOU CHALLENGE – VINNERNE!


Platou Challenge er nå over. Tusen takk til alle dere som har deltatt på Platou Challenge. Det har vært et utrolig bra engasjement blant deltakerne og det er hyggelig å se at det er mange som er flinke til å komme seg ut på tur!
Vinnerne er nå kåret.

Vinnerne av hovedpremien, et gavekort på kr 10 000 fra Platou Sport, er:
Jorunn Hemstad

Vinnerne av hver sin Norrøna Bitihorn Gore-Tex Active Shell jakke fra Platou Sport er:
Arne Vidar Taule
Christin S. Lekven
Sachin Kisacam

 


 

Søndag 19. august stilte hele 70 spreke deltakere på Vikinghytten. Vi trakk her ut en heldig vinner som fikk en Suunto Ambit GPS klokke til verdi kr 4500. Vinneren er:
Ina Lexau


Vi gratulerer så mye!

BERGENS SPREKESTE BEDRIFT – PÅMELDINGEN ER I GANG!


I høst arrangeres for tredje gang «Bergens Sprekeste Bedrift».

Fra 15. september til 14. oktober skal ansatte i bedrifter fra hele Hordaland ut på tur og samle minutter – i kampen om å bli Bergens Sprekeste Bedrift. I tillegg kommer vi til å ha en egen kåring av «Sprekeste Barnehage» og «Sprekeste Skole».

Det blir flotte premier og laget med flest minutter på tur vinner tittelen «Bergens Sprekeste Bedrift». Nytt siden sist er at sykkel også gjelder som aktivitet. Det er altså mulig å sanke tur-poeng ved å gå, jogge, løpe eller sykle. Vi kommer også underveis i konkurransen til å trekke ut premier til deltakere og lag.

 

Hver tirsdag arrangerer vi fellesturer for alle deltakerne. Alle som besøker oss på «Ukens Tur» får frokost ved Thon Hotels Bergen. I tillegg vil TIF Viking dele ut overraskelser samt trekke ut en hovedpremie blant deltakerne på «Ukens Tur».

Gå inn her for å lese mer om konkurransen og for å melde på din bedrift.BLI MED PÅ MORGENTRENING MED ANDRINE FLEMMEN OG GURI BREKKE!


Torsdag 30. august og fredag 31. august klokken 08.00 er Sprek-ekspertene klare til å lose deg gjennom en økt på Plenen på Bergenhus Festning. Andrine Flemmen og Guri Brekke har laget et spesiallaget program for Sprek-lesere og andre som har lyst til å være med.

Du trenger ikke å melde deg på og treningen er gratis! Her er det åpent for alle som har lyst til å prøve seg på med sirkeltrening, der du jobber både sammen med andre og alene. Timen vil vare i en time, inkludert oppvarming. Er det vått i gresset blir dette løst med å endre øvelser så været er ingen hindring.

Du kan legge inn den innsatsen du vil selv og alle vil få utbytte av timen. Alle klarer disse øvelsene, enten man er i god eller dårlig form. Det blir musikk med en blanding av listepop og kjent musikk fra 80- og 90-tallet som skal hjelpe deg i gang.

 Kontakt oss gjerne på trimtoppen@bt.no dersom du har spørsmål.


Hilsen
BT Sprek


Du mottar denne e-posten som registrert bruker på BT Sprek. Hvis du ikke ønsker å motta flere slike e-poster, klikk her.