Bli med på Bergens store turkonkurransen «Bergens Sprekeste Bedrift» sammen med dine kollegaer!
 
I høst arrangeres for fjerde gang «Bergens Sprekeste Bedrift». Fra 14. september til 13. oktober skal ansatte i bedrifter fra hele Hordaland ut på tur og samle «tur-poeng» – i kampen om å bli Bergens sprekeste bedrift.
 

Hvordan komme i gang:
Ansatte danner lag på 4–10 personer og melder på laget sitt. Hvert lag har en lagleder som er administrator for laget samt tar ansvar for påmelding. Lagene konkurrerer mot lag internt i bedriften og lag fra andre bedrifter.

Husk at dersom bedriften har deltatt tidligere så trenger dere ikke registrere bedriften på nytt.
 
Slik fungerer det:
I løpet av 4 uker skal lagene samle flest mulig «tur-poeng», og dette måles i antall minutter på tur. Lagene samler poeng ved f eks å gå, jogge, løpe eller sykle og det er kun aktiviteter utendørs i skog, på fjell eller langs sti og vei som gjelder i konkurransen.

For at lagene skal klare utfordringen, og være med i trekningen av hovedpremien, må lagene klare målet på 12.000 «tur-poeng». Dette innebærer at hver deltaker i gjennomsnitt må gå 20 timer i løpet av 30 dager, tilsvarende 40 minutters aktivitet per dag. Beregning av «tur-poeng» tar hensyn til antall deltakere på laget, slik at lag med f eks 4 personer har like store vinnersjanser som lag med flere deltakere. Det laget som går flest minutter, vinner tittelen «Bergens Sprekeste Bedrift».

Registrering av turer og statistikk:
Gå inn på bt.no/tur for å finne alle turer og turmål. Turene registreres enten ved å logge inn på bt.no/tur og sjekke inn turen her eller via BT Sprek sin mobilapplikasjon (gjelder for iPhone og Android).

Tur til Blodbanken:
Blodbanken er sponsor av «Bergens Sprekeste Bedrift». Dersom du tar turen innom Blodbanken, får du bonuspoeng tilsvarende 5 timer, i konkurransen. Søk på «Blodbanken» i søkefeltet inne på tur.bt.no/turer og sjekk inn turen (husk å registrere turen med 300 minutter).
 
Under hele konkurranseperioden kan lagene se resultater og fremgang inne på sin statistikkside. Her kan en også sammenligne seg med konkurrerende lag.
 
Bli med på Ukens Tur:
Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til ukentlige fellesturer for deltakerne. Dette må du få med deg.
 
• Stoltzen: Torsdag 19. september kl. 17.00 – 18.30
• Løvstakken: Torsdag 26. september kl. 17.00 – 18.30
• Hordnesskogen: Tirsdag 1. oktober kl. 17.00 – 18.30
• Brushytten: Tirsdag 8. oktober kl. 17.00 – 18.30
 
Pris: 249 kr (eks mva) per deltaker i konkurransen.

 
Ta kontakt med oss på trimtoppen@bt.nodersom du har spørsmå eller trenger hjelp til å komme i gang!

Hilsen,
BT Sprek