SPREK INVITERER TIL GRATIS FELLESTRENING

Bergens Tidende og TIF Viking inviterer til tre løpsøkter hvor du vil få presentert hele løypetraseen til Bergen City Marathon som arrangeres lørdag 27. april. Det er nå klart for tredje og siste runde og denne økten ledes av Sprek-ekspert Kristen Skjeldal. 

TREDJE FELLESTRENING

Tirsdag 9. april kl. 18.00
Startsted: Store Lungegårdsvann (på grusvei v/vannet, like utenfor den nye svømmehallen)
Trener: Kristen Skjeldal
Distanse: 7 km
Varighet: ca 1,5 timer

Siste fellestrening ledes av langrennsløperen Kristen Skjeldal. Kristen sin merittliste er lang, med bl.a. stafettgull fra OL som et av høydepunktene. Kristen er i dag også en av Sprek-ekspertene og har ledet flere fellestreninger tidligere.

Ved start blir det en liten overraskelse fra Memira til alle som stiller på treningen. Deretter blir det lett oppvarming før vi løper de siste syv km av halvmaratontraseen. Økten avsluttes på Torgallmenningen hvor vi blir møtt med forfriskninger fra Thon Hotels og Squeezy.

Fellestreningen passer for alle og dette er en fin mulighet til å trene ute sammen med andre. Deltakerne deles inn i grupper slik at tempo blir tilpasset den enkeltes form.


VELKOMMEN TIL EN SOSIAL OG MORSOM FELLESTRENING!Hvis du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser på e-post, klikk her.