Jeg har aldri sett maken til engasjement i klassen min.

Invitasjon til vårens skolekonkurranse

Vær vennlig å send denne e-posten videre til lærere i norsk- og samfunnsfag på din skole.

Kjære lærer,

Vi vil gjerne få invitere deg og din klasse til å gjøre et dykk ned i debattens verden sammen med oss i BTbatt, Bergens Tidende. Tiden er nå inne for en ny skolekonkurranse, og vi håper at du vil ta din klasse med på dette denne våren.

Vi ønsker å tilby dere et undervisningsopplegg omkring temaet debatt/meningsytring i det offentlige rom, tilpasset læreplanen. HER finner du undervisningsmateriell som du kan formidle til elevene, HER kan du lese mer om BTbatt, få noen forslag til tema med mer og HER får du et lite utvalg av oppgaver som kan hjelpe elevene i gang.

I tillegg kan klassen, om den ønsker det, komme på besøk og få en times innføring i temaet debatt. Ta kontakt med oyvind.askeland@bt.no om dere ønsker et slikt opplegg.

Du kan melde klassen din på konkurransen ved å sende e-post til oyvind.askeland@bt.no med navn på klasse og skole. Den klassen som får flest debattinnlegg på trykk i avisen vinner en klassetur til en verdi av 30.000 kroner.

Hvem som leder til enhver tid, kan du og elevene sjekke på bt.no/btbatt. Denne nettsiden skal være en ressursside der vi legger ut informasjon om konkurransen, men det er også gjennom denne elevene sender inn sine innlegg i skoletiden, og på fritiden om de ønsker det.

Konkurransen starter 20. januar og varer til 20. april.
Vi gleder oss!


Hvis du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser på e-post, klikk her.